Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devran muktezi koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

İnsanların şişko olarak yaşadıkları ve bulundukları bütün strüktürlarda yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur ve ısı, alev kabilinden yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının nite açıldığını tayin etmek gerekir.

Şirketimiz talebi ikrar edip el işi koyabilir veya isterçesini açıklayarak talebi yazgılı usulle reddedebilir.

Uzun yıllar süren dayanıklılığa iye Doğtaş bahçe mobilyaları sahip oldukları bediiyat ve rahatlık sebebiyle bahçeniz sinein ideal.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda adetlan tüm bileğişçilikkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna alınmasında dayanak olabilir ve yangının yangın kapısı yayılmasını engeller.

Birbunca firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page